Σεμινάρια

online seminars
Θετικός εκπαιδευτής σκύλων

On-line σεμινάρια

Σας δίνετε τώρα η δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια εξ’ αποστάσεως (στο διάστημα που εσείς επιθυμείτε) και να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις σε θέματα που αφορούν κουτάβια & σκύλους από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων και κτηνιάτρους της ομάδας 4dogs.

Τα σεμινάρια της ομάδας μας, είναι κατάλληλα για μελλοντικούς ή νυν κηδεμόνες σκύλων, όπως επίσης και εξαιρετικά βοηθήματα για άτομα που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές, χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει σχετική εμπειρία.

Ο τρόπος? Πολύ απλός!
Σας αποστέλλουμε το διδακτικό υλικό ταχυδρομικά με αντικαταβολή, το παραλαμβάνετε και ξεκινάτε το διάβασμα! Για όσο χρόνο χρειάζεστε και μέχρι να είστε έτοιμοι, εμείς σας υποστηρίζουμε σε ότι απορίες έχετε, μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Στην συνέχεια, μας ενημερώνετε ότι θέλετε να σας στείλουμε το γραπτό τεστ που θα υποβληθείτε.
Αφού επιτύχετε στο τεστ, θα σας σταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Τα διαθέσιμα on-line σεμινάρια είναι :

1 «Θεραπεία Με την Βοήθεια των Ζώων».

Είναι το πρώτο ελληνικό on-line σεμινάριο, που προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να κατανοήσουν πλήρως την δομή και λειτουργία της Θεραπείας Με την Βοήθεια των Ζώων. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και πολλά προγράμματα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη ΘΜΒΖ.

Διαβάστε περισσότερα 2 «Η Εκπαίδευση του Κουταβιού».

Το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, πώς μαθαίνουν τα κουτάβια, γιατί συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την εκπαίδευση του με εντολές όπως «έλα», «κάτσε», «κάτω», «δίπλα»κλπ…

Διαβάστε περισσότερα 3 «Γνωρίστε τον σκύλο σας»

Γνωρίζοντας ότι το μυαλό των σκύλων λειτουργεί διαφορετικά από των ανθρώπων, στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθείτε αρχικά, όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι κηδεμόνες και τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουν, παίρνοντας έναν σκύλο.Στην συνέχεια, θα μάθετε…

Διαβάστε περισσότερα 4 «Προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων»

Στο σεμινάριο αυτό, θα μάθετε ότι, πολλά προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν αν ακολουθήσετε κάποια γενικά βήματα ως προς την διόρθωση τους.
Θα διαβάσετε για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά, τους πιθανούς λόγους που συμβαίνει και τέλος θα σας δοθούν σχετικές οδηγίες ως προς την λύση του κάθε προβλήματος…

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο – “Επάγγελμα:Θετικός εκπαιδευτής σκύλων”

Η εκπαίδευση σκύλων μπορεί να είναι χόμπι για τον ελεύθερο χρόνο σας ή επάγγελμα πλήρους απασχόλησης.
Εάν είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά, το επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων είναι κάτι που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας…
Ως επάγγελμα, συνδυάζει την γνώση της συμπεριφοράς των ζώων με πρακτικές και δεξιότητες διδασκαλίας καθώς και την καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους.
Η υπομονή, η συνέπεια και η άριστη επικοινωνία (λεκτική ή μη), βοηθούν τον εκπαιδευτή να διδάξει αποτελεσματικά τον σκύλο και τον κηδεμόνα του.

Τα θετικά του αυτοαπασχολούμενου επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων είναι ότι αμείβεται καλά, έχει ευέλικτο ωράριο, εργάζεται με τα αγαπημένα του τετράποδα και συναναστρέφεται με ανθρώπους.

Τα επιμορφωτικά εκπαιδευτικά μας σεμινάρια παρουσιάζουν ένα φάσμα από σύγχρονες θετικές μεθόδους και τεχνικές καθώς παρέχουν έναν αποτελεσματικό τρόπο να ξεκινήσετε την σταδιοδρομία σας ως θετικός εκπαιδευτής σκύλων.

Διαβάστε περισσότερα