Online σεμινάρια

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ EΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ON-LINE COURSES)

Σας δίνετε τώρα η δυνατότητα να παρακολουθήσετε σεμινάρια εξ’ αποστάσεως (το ξεκινάτε όποτε εσείς επιθυμείτε και χωρίς την φυσική σας παρουσία). Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις ή και νέες δεξιότητες σε θέματα που αφορούν κουτάβια & σκύλους από τους επαγγελματίες θετικούς εκπαιδευτές σκύλων, κτηνιάτρους & groomers της ομάδας 4dogs (www.4dogs.gr).

Τα σεμινάρια της ομάδας μας, είναι κατάλληλα για μελλοντικούς ή νυν κηδεμόνες σκύλων, όπως επίσης και εξαιρετικά βοηθήματα για άτομα που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές, χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει σχετική εμπειρία. Το σεμινάριο “Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων” είναι κατάλληλο και για λογοπαθολόγους, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς κα.

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ?  ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙ!
1ος τρόπος  Σας αποστέλλουμε το διδακτικό υλικό ταχυδρομικά και πληρώνετε με αντικαταβολή (αποτελεί μία ασφαλή και αξιόπιστη μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στο άτομο που σας παραδίδει την παραγγελία). Συνήθως έρχεται σε 10-12 ημέρες και εσείς θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του αφού θα σας έχουμε στείλει τον κωδικό συναλλαγής

2ος τρόπος  Εναλλακτικά και ταχύτερα, μπορούν να αποσταλούν μέσω e-mail, αφού γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αναφέροντας το όνομα σας στην αιτιολογία και στέλνοντας μας το καταθετήριο. Εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το εξ’ αποστάσεως σεμινάριο στο e-mail σας. (Δεν ισχύει για το σεμινάριο “Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων”)

Αφού το παραλάβετε, ξεκινάτε το διάβασμα! Για όσο χρόνο χρειάζεστε (δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ολοκλήρωση της μελέτης) και μέχρι να είστε έτοιμοι, εμείς σας υποστηρίζουμε σε ότι απορίες έχετε, μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Οταν ολοκληρώσετε την μελέτη του σεμιναρίου, μας ενημερώνετε και σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά, το γραπτό τεστ που θα υποβληθείτε. Αφού επιτύχετε στο τεστ, θα σας σταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Οι τιμές των σεμιναρίων περιλαμβάνουν : α) έντυπο υλικό β) ταχυδρομικά έξοδα, γ) συμμετοχή στο γραπτό τεστ, δ) βεβαίωση παρακολούθησης

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Α  ON-LINE  Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ ΙΑ


1. «Θεραπεία Με την Βοήθεια των Ζώων»

Afisa seminariou Therapy

Είναι το πρώτο & μοναδικό ελληνικό on-line σεμινάριο, που προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να κατανοήσουν πλήρως την δομή και λειτουργία της Θεραπείας Με την Βοήθεια των Ζώων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες (ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, φυσιοθεραπευτές κλπ) και πολλά προγράμματα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη ΘΜΒΖ.

Πιο συγκεκριμένα,

  • στο 1ο Κεφάλαιο θα βρείτε ιστορικά στοιχεία, πληροφορίες για τα οφέλη, τους στόχους και τα κύρια χαρακτηριστικά της θεραπείας με τα ζώα.
  • Στο 2ο Κεφάλαιο θα διαβάσετε πως η θεραπεία με την βοήθεια των ζώων περιλαμβάνεται σε διάφορες θεωρίες ψυχολογίας (Γνωστική θεραπεία, συμπεριφορική, ψυχαναλυτική, υπαρξιακή, Αντλερ, Γκεστάλτ κα).
  • Στο 3ο Κεφάλαιο θα ενημερωθείτε για το πώς εντάσσεται ένα ζώο σε συνεδρίες λογοπαθολόγων, εργοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών, ψυχοθεραπευτών & ειδικών παιδαγωγών. Παράλληλα, θα βρείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που απαιτούνται για ένα ζώο θεραπευτικής επαφής.
  • Τέλος, στο 4ο Κεφάλαιο θα πληροφορηθείτε για τις καλύτερες πρακτικές, στρατηγικές και δραστηριότητες που αφορούν τα προγράμματα ΘΜΒΖ. Ακόμη, θα μάθετε πως δημιουργείτε ένα πρόγραμμα και πότε ένα πρόγραμμα Δεν είναι χρήσιμο.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης του σεμιναρίου και αφού επιτύχετε στο τεστ, θα σας σταλεί η βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Κόστος on line σεμιναρίου “Θεραπεία με την βοήθεια των ζώων”: 250€ + φπα


2. «Η Εκπαίδευση του Κουταβιού»

IMG_ 0539Το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, πώς μαθαίνουν τα κουτάβια, γιατί συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την εκπαίδευση του με εντολές όπως «έλα», «κάτσε», «κάτω», «δίπλα»κλπ.

Επίσης θα σας διδάξει τι πρέπει να κάνετε με τον ερχομό του στο σπίτι, θα σας δώσει οδηγίες για προβλήματα όπως η τουαλέτα, το μάσημα & δάγκωμα, το άγχος αποχωρισμού, καθώς και συμβουλές για τα παιχνίδια του, την σωστή φροντίδα του, την κοινωνικοποίηση του, την μεταφορά του με το αυτοκίνητο και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Κατάλληλο για μελλοντικούς ή νυν κηδεμόνες σκύλων, καθώς και για άτομα που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές.

Τιμή σεμιναρίου “Η εκπαίδευση του κουταβιού”: 45€


3. «Γνωρίστε τον σκύλο σας»

542_Lara. 1Γνωρίζοντας ότι το μυαλό των σκύλων λειτουργεί διαφορετικά από των ανθρώπων, στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθείτε αρχικά, όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι κηδεμόνες και τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουν, παίρνοντας έναν σκύλο.

Στην συνέχεια, θα μάθετε τις ομάδες φυλών και πως χωρίζονται, καθώς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα κουτάβια.
Τέλος, θα διδαχθείτε τα σημαντικότερα σημεία για την υγεία και την εκπαίδευση των σκύλων.

Κατάλληλο για μελλοντικούς ή νυν κηδεμόνες σκύλων, καθώς και για άτομα που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές.

Τιμή σεμιναρίου “Γνωρίστε τον σκύλο σας”: 45€


4. «Προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων»

leo.cookiesΣτο σεμινάριο αυτό, θα μάθετε ότι, πολλά προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν αν ακολουθήσετε κάποια γενικά βήματα ως προς την διόρθωση τους.
Θα διαβάσετε για το κάθε πρόβλημα ξεχωριστά, τους πιθανούς λόγους που συμβαίνει και τέλος θα σας δοθούν σχετικές οδηγίες ως προς την λύση του κάθε προβλήματος.
Τα πιο κοινά προβλήματα που αναφέρονται στο σεμινάριο και που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι κηδεμόνες σκύλων είναι:

1. Γάβγισμα
2. Τράβηγμα του λουριού στην βόλτα
3. Πήδημα πάνω σε ανθρώπους
4. Μάσημα και δάγκωμα
5. Ζητιανιά για φαγητό
6. «Μαρκάρισμα» – Συχνή ούρηση μέσα στο σπίτι
7. Άγχος αποχωρισμού

Κατάλληλο για κηδεμόνες σκύλων. Εξαιρετικό βοήθημα για άτομα που επιθυμούν να γίνουν εκπαιδευτές.

 Τιμή σεμιναρίου “Προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων”: 45€
—————————————————————————–
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email: info@4dogs.gr